Zöldséges csirkerolád – CH 50g

Friss, könnyed ebéd, a hét bármely napjára. 🙂

Elkészítés

A csirkemellet fólia alatt óvatosan vékonyra klopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk. A zöldségeket mind vékony, hosszanti irányú csíkokra/vékony „lapokra” vágjuk, a csirkemell belsejébe helyezzük, majd óvatosan felgöngyöljük. Érdemes olyan hőálló edénybe helyezni, amiben biztosan megtartja az alakját és nem esik szét. Előmelegített 200 fokos sütőben lefedve, minimális víz hozzáadásával 45-50 perc alatt készre pároljuk. Amikor már elkészült a roládunk, reszelt sajtot szórunk a tetejére, és 5-10 perc alatt ropogósra pirítjuk.

Közben a bulgurt a mennyiséghez képest másfélszer annyi enyhén sós vízben alacsony lángon elkészítjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük