Mangós -ribizlis pohárkrém

Emlékeztek még az erdei gyümölcsös pohárkrémre? Annyira szerettétek ezt az egyszerű sütésmentes desszertet, hogy kipróbáltam más gyümölcsökkel is 🙂

Hozzávalók

  • ¼  mascarpone (62,5g – CH 1,56)
  • ¼  habtejszín (50ml – CH 1,95)
  • ¼ natúr joghurt (35g – CH 1,36)
  • 1 Gullon Fibre keksz (8g – CH 5,2)
  • Por állagú xilit (7,5g – CH 7,5)
  • Ribizli (10g – CH 1)
  • Mangó (10g – CH 1,4)

Elkészítés

A kekszet egy lezárható zacskóban húsklopfolóval óvatosan összetörjük. A mascarponét és a joghurtot a xilittel jól kikeverjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan a krémhez adjuk. Ezután már csak a tálalás és díszítés marad hátra. Egy szép pohárban kedvünk szerint rétegezzük a kekszmorzsát a krémmel és a gyümölcsökkel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük