Aldis vásárlásaim újabb eredménye, a bio teljes kiőrlésű gnocchi

Gyorsan kerekítettem is belőle egy 5 perces ebédet 🙂

Valótlan lenne azt állítani, hogy a gnocchi íze hasonlít az eredetihez….ezen felül a kis barna gombócok sem mondom, hogy kimondottan gusztusosak 😀 De ugyebár valamit valamiért. És egy ilyen fűszeres fokhagymás sajtos szósszal, vagy bármilyen erőteljes íz gazdag szósszal kimondottan finommá válik a végeredmény. Szóval natúr ne kóstoljátok 😀

Hozzávalók

  • 10 koktélparadicsom (150g – CH 6)
  • 50 g csirkemellsonka
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • vaj
  • olívaolaj
  • 100 g trappista sajt (100g – CH 2)
  • Só/bors
  • 1/3 zacskó gnocchi (133g – CH 42,6)
  • (kevés tej, opcionális – ebben az esetben tegyél 1-2 paradicsommal kevesebbet az ételhez 😉

Elkészítés

A gnocchit forró, lobogó, enyhén sós vízben 3-4 perc alatt készre főzzük. Közben vajon és olívaolajon lepirítjuk a felkockázott csirkemellsonkát és paradicsomot, majd fokhagymát reszelünk hozzá, sózzuk, borsozzuk, végül pedig hozzáadjuk a sajtot (tejet). Ha már jól összeolvadtak a hozzávalók beleforgatjuk a gnocchit és már ehetjük is J Jó étvágyat hozzá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük